Rasmus Flemming Jensen den 30-05-2016

- Hvorfor satser Vester Hassing Skole på IT og digitale læremidler?
    - Lærer mit barn mere af at han/hun bruger IT i undervisningen?
    - Hvordan skal jeg, som forældre, forholde mig til mit barns brug af sociale medier og hvad      gør skolen?
    - Hvilke kompetencer får mit barn ved at spille iPad/computer og hvor meget er det rimeligt    han/hun spiller i fritiden?
    - Hvordan kan jeg, som forældre, støtte op om mit barns digitale liv?

Hvis der er spørgsmål I ofte stiller jer selv, kan det være en god idé at melde jer til vores arrangement mandag d. 6. juni 2016 kl. 19.00 - 21.00.
    Her vil skoleleder Rasmus Flemming Jensen fortælle om skolens IT strategi og de faglige gevinster vi ser. Forældre Sandra Burri Gram-Hansen vil fortælle om, hvordan man som forældre kan støtte op om sit barns digitale liv og hvordan hun ser på fordele og ulemper ved brug af de sociale medier.

Der vil også være mulighed for debat med andre forældre og spørgsmål til skolens strategi.

Vi håber I kommer!

Tilmeling

• Mariann Holst Weinreich den 25-05-2016

Støt dit barn til mere motion, det er en gave for livet.

Get Moving er Sundhedsstyrelsens kampagne, der handler om børn og bevægelse.

Sundhedsstyrelsens budskab er, at vi har alle godt af at bevæge os, og særlig vigtigt er det for børn, og der er masser af gode grunde.

Børn - der er fysisk aktive har større selvtillid og højere stresstærskel end fysisk inaktive børn.

Børn der bruger mere tid på fysisk aktivitet end gennemsnittet, klarer sig godt i de boglige fag.

Fysisk aktivitet i barndommen er afgørende for knoglesundheden som voksen.

Børn, der er fysisk aktive, har en lavere forekomst af faktorer, der øger risikoen for hjertekarsygdom senere i livet.

Tjek Get Moving ud på hjemmesiden www.getmoving.dk her finder du masser af inspiration til leg og bevægelse.

Rasmus Flemming Jensen den 17-02-2016
    Se venligst info omkring den nye læringsplatform og elevplaner her.

Rasmus Jensen

Vester Hassing skole på Facebook